Epilog prejel nagrado, ki odpira vrata

24. 04. 2015

Slovensko–nemška gospodarska zbornica in Veleposlaništvo Zvezne republike Nemčije v Sloveniji sta v četrtek, 23. aprila, podelila nagrado nemškega gospodarstva, ki smo jo prejeli Epilogovci.

Priznanje, ki nagrajuje najpomembnejše tehnične, podjetniške in intelektualne inovacije podjetij pri nas, so podelili tretjič zapovrstjo. Kljub veliki konkurenci med slovenskimi podjetji, ki poslujejo v Nemčiji, se je izborna žirija soglasno odločila, da nagrado podeli Epilogu, saj kot so zapisali: "nemško gospodarstvo sloni na malih in srednjih ter družinskih podjetjih". Lovoriko sta nam prinesla več kot 90 odstotkov izvoz in inovativen proizvod, ki celo nadgrajuje svetovne trende.

"Nagrada nemškega gospodarstva je za nas referenca referecn," je ob prevzemu povedal direktor Damjan Širca in poudaril, da so v poslu prav reference najbolj pomembne pri pridobivanju novih naročil. Pravi, da so nemške povsod najbolj cenjene, saj velja, da so tudi nemške stranke najbolj zahtevne. "Priznanje doživljamo kot vzpodbudo za še boljše delo v prihodnje. Želimo si, da bi nam ta nagrada odprla še nova vrata, ne le v Nemčiji, ampak tudi na drugih trgih," je še dodal Širca.

Ogled priznanja v .pdf obliki

Epilog prejel nagrado, ki odpira vrata
Nazaj