Zaposlitev

Epilog

Mesto tvoje prihodnosti

Ni ti treba v tujino, da delaš za vrhunska podjetja. V Sloveniji je na tvoji dlani cel svet. Naša programska oprema poganja skladišča največjih multinacionalk. Globalni projekti in izzivi so naš vsakdan.

"We will make you fit ...

... to solve hi-tech challenges."

V Epilogu rešujemo visokotehnološke izzive digitalizacije in avtomatizacije. Za stranke razvijamo rešitve po meri in rastemo skupaj z njimi. Industrija 5.0 ni oddaljen pojem, je realnost, v kateri delujemo. Pri delu uporabljamo najnaprednejše tehnologije. Ljudi, robote in avtomatska vozila povezujemo v delujoč eko sistem logistike. Smo radovedni. Ves čas iščemo nove poti in nove rešitve. To smo mi, Epilogovci, moštvo predanih strokovnjakov.

V naši ekipi vladata spoštovanje in zavedanje,

da vse naloge štejejo. Najboljše rezultate lahko dosegamo le skupaj.

No. 1 in

customer experience

Je naša vizija in način delovanja. Strankam zagotavljamo odlično izkušnjo, kompleksne rešitve pa oblikujemo v celovit in zanesljiv sistem, enostaven za uporabo in učenje. Na prvo mesto, ob bok strankam postavljamo naše zaposlene, ki jim nudimo varno učno okolje in razvojno naravnano delovno sredino. Skupaj ustvarjamo takšno okolje, v katerega se radi vračamo in se v njem odlično počutimo. Hkrati pa nam omogoča učinkovito usklajevati poklicno in zasebno življenje. To potrjujemo tudi z osnovnim certifikatom Družini prijazno podjetje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epilog je tvoja

pr(a)va izbira, ker:

Smo skupina
tehnoloških navdušencev

Epilogovci v svoje delo vnašamo znanje, odličnost in strast. Spodbujamo kreativnost, inovativnost ter ambicioznost. Naš cilj je v čim krajšem času rešiti zahtevne visokotehnološke izzive. Znanje delimo s sodelavci ter tako krepimo strokovnost in moč tima. 

V timih skrbimo za raznolikost in dopolnjevanje njegovih članov. Iščemo zavzete, ciljno usmerjene navdušence, z željo po timskem delu, ki na stvari želijo in zmorejo pogledati tudi drugače.

Ti omogočamo
nenehen osebni razvoj

Načrtno razvijamo tista znanja in kompetence, ki podpirajo našo vizijo in strateške cilje. Pri tem iščemo ravnotežje med našimi znanji, ambicijami in talenti. Te usmerjamo k doseganju največjega možnega napredka in osebne rasti. Spodbujamo prenos znanja na vseh ravneh organizacije. Verjamemo, da s kombinacijo tvojega talenta in naše podpore lahko postaneš ustvarjalec sprememb in del uspešnih poslovnih zgodb širom sveta.

Skrbimo za prijetno
in sproščeno delovno okolje

Da so naši zaposleni zadovoljni v okolju, kjer ustvarjajo, pripomoremo z urejenimi, a sproščenimi delovnimi prostori, ustreznimi orodji in najnovejšimi tehnologijami, ki jih dnevno uporabljajo pri delu.

Delujemo v panogi,
ki raste

Delujemo v panogi, kjer sta avtomatizacija in robotizacija v izrazitem porastu. Nenehno vlagamo v razvoj, s čimer zagotavljamo rast podjetja, ohranjamo svoj tržni delež in sodelavcem nudimo varno zaposlitev.

Smo
družbeno odgovorni

Odločitev, kaj boš kot posameznik prispeval k boljši družbi, je tvoja. Kot podjetje pa podpiramo različne projekte, kjer mladi lahko udejanjajo svoje ideje in potenciale (First Lego League, TAFR, Zavod 404, Inženirke in inženirji bomo! …). Kot sponzorji in donatorji soustvarjamo tudi številne dogodke.

Smo
globalni

Našo odličnost je prepoznala avstrijska multinacionalka Knapp AG, s katero smo se tudi lastniško povezali. Knapp je globalni tehnološki prebojnik na področju avtomatizacije intralogistike. Tako ostajamo še tesneje povezani z mednarodnimi razvojnimi tokovi.

Zadovoljen posameznik,

uspešen tim.

 
Osebni
razvoj

Da bo tvoja kariera šla v želeno smer, poskrbimo za tvoj načrt osebnega razvoja in mentorstvo.

 
Fleksibilen
delovni čas

ti bo olajšal marsikatero usklajevanje službenih in zasebnih obveznosti.

 
Družabna
srečanja

ob različnih priložnostih dodajo svoj čar k sicer že tako sproščenemu vzdušju.

 
Športne
aktivnosti

Kondicijo lahko vzdržuješ tudi prek različnih organiziranih športnih aktivnosti.

 
Dodatna
zavarovanja

Za tvojo varnost poskrbimo z nezgodnim in turističnim zavarovanjem.

 
Brezplačen
parkirni prostor

Če nisi med kolesarji ali ne uporabljaš javnega prevoza, ti bomo zagotovili brezplačen parkirni prostor.

Širimo ekipo ...

"We will make you fit
for Epilog."

Te zanima reševanje izzivov z Javo, C++, SQL, mobilnimi tehnologijami? Imaš znanje o delovanju baz podatkov? Imaš željo po reševanju visokotehnoloških izzzivov digitalizacije in avtomatizacije procesov?

Ne oklevaj in se pridruži dinamični razvojno-programerski ekipi, ki iz Slovenije osvaja svet. Pisarne imamo v Ljubljani in Kopru, omogočamo pa tudi delo na daljavo. 

 

Trenutno ne iščeš dela

ali pa si še študent? Imaš vprašanje?

Sledi našim objavam in bodi o novih priložnostih pri nas informiran med prvimi.


Vprašanja lahko pošlješ na e-naslov jobs@epilog.net. 

 

Sledi našim

objavam