Always

serving the best.

Z odlično ekipo do odličnih rezultatov.

Modrosti

narave

Narava in človek se že od nekdaj trudita svet urediti kar najbolj racionalno. Stremita k redu in urejenosti, k temu, da bi bilo vedno vse tam, kjer je treba. Da je preprosto in pregledno. Da je po meri uporabnika. Pogosto sta za to potrebovala tisoče in tisoče let.

Lastno znanje in razvoj
 

Podobno kot narava, tudi v Epilogu soustvarjamo urejenost. Že od leta 1990 razvijamo in implementiramo najzahtevnejše programske rešitve za podporo procesom logistike. Za enostavno, pregledno in učinkovito vodenje skladišč ter ostalega notranjega toka materiala.

Naše

poslanstvo

Usmerjeni k strankam, z najboljšimi informacijskimi rešitvami v logistiki.

Z izvirnimi rešitvami strankam zagotavljamo celovite informacijske rešitve za logistiko in s tem povečujemo njihovo poslovno uspešnost. Ker se zavedamo, da najboljšo ekipo lahko sestavljajo le odlični posamezniki, načrtno skrbimo za strokovni razvoj in osebnostno rast zaposlenih.

Naše

vrednote

Varnost

Usmerjeni smo v prihodnost in vzpostavljamo pogoje za rast. Smo vztrajni, prevzemamo skrb in delujemo na dolgi rok. Z nami je prihodnost jasna in varna.

Partnerstvo

V medsebojnem komuniciranju in obnašanju smo odprti in odkriti. Aktivno sodelujemo in smo pripravljeni na dogovarjanje, ki vodi k cilju. Svoje znanje in izkušnje prenašamo na sodelavce in med naše stranke.

Inovativnost

V vsakodnevno delo vnašamo znanje in strast. Zavzeto se spopadamo z izzivi, smo radovedni in iščemo nove načine in rešitve.

Pozitivnost

Odlikuje nas pozitiven odnos do stvari, zaupamo vase in smo motivirani. Na delovne naloge in probleme gledamo optimistično, s stališča priložnosti.

Proaktivnost

Samoiniciativno prevzemamo naloge, pri delu smo zavzeti. Ukrepamo vnaprej s ciljem pozitivnega vplivanja na prihodnje stanje.

Odgovornost

Za svoje delo prevzemamo odgovornost. V vseh segmentih delovanja stremimo k odličnosti, morebitne napake priznamo in popravimo. Zavedamo se, da s svojimi odločitvami ustvarjamo pogoje lastnega delovanja.

Naša vizija

No. 1 in customer experience

V naše delo vnašamo znanje, odličnost in strast. Strankam zagotavljamo odlično izkušnjo ob vsaki interakciji z nami in poskušamo preseči njihova pričakovanja.
Kompleksne rešitve oblikujemo v celovit in zanesljiv sistem, enostaven za učenje in uporabo.
Zaposlenim nudimo varno in razvojno naravnano delovno okolje. 
Ne moremo biti največji, lahko smo najboljši!

1990 - 2022

Usmerjeni v razvoj novih rešitev in partnerstev

2022

Obeležili smo pet let oddelka robotike in ponosno zaploskali vsem njihovim razvojnim dosežkom. Intenzivno vlagamo v razvoj novih rešitev in nove generacije Atlas WMS. Sodelavci v Poslovni enoti Koper so se razveselili novih pisarn. Prejeli smo tudi certifikat ISO27001.

2021

Nominirani smo bili za Delovo podjetniško zvezdo 2021. Uspešno smo pridobili osnovni certifikat Družini prijazno podjetje.

2020

V začetku leta obeležimo 30. rojstni dan podjetja. Februarja uradno pripojimo družbo Mentek. V drugi polovici leta se preselimo v nove, večje prostore. 

2019

Sredi februarja se lastniško povežemo z avstrijsko multinacionalko Knapp AG, ki se ukvarja s področjem avtomatizacije intralogistike. S tovrstnim sodelovanjem in vpetostjo v mednarodne razvojne tokove se še učinkoviteje odzivamo na globalne zahteve strank po znanju in storitvah na področju digitalizacije notranje logistike. Odprejo pa se nam tudi nove priložnosti za nadaljnji razvoj oddelka robotike.

2018

Novo razvojno obdobje podkrepimo z lastniškim povezovanjem s podjetjem Mentek. Moči smo združili s ciljem ustvariti sinergije, ki bodo našim strankam omogočile, da bodo lahko sledile prihajajočim izzivom industrije 4.0 – od informacijske podpore za upravljanje skladišč ter robotizacije do sledenja blaga in optimizacije transporta.

2017

V drugi polovici leta vzpostavimo nov, razvojni oddelek robotike in se okrepimo z novimi, izzivom željnimi sodelavci.

2015

Slovenska-nemška gospodarska zbornica in Veleposlaništvo Zvezne Republike Nemčije nam podelita Nagrado nemškega gospodarstva.

2014

Za rešitev Atlas PickByGlass prejmemo priznanje na najboljšo storitveno inovacijo 9. slovenskega foruma inovacij.

2011

Vstopimo v novo partnerstvo s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico, najmočnejšo mrežo domačih izvoznih podjetij in nemških investitorjev. Razvijemo ter lansiramo nov, inovativni modul za pomoč pri optimizaciji in ustvarjanju prihrankov CutITsmart.

2010

Ob 20-letnici obstoja se preselimo v nove prostore ljubljanskega Tehnološkega parka. Prejmemo certifikat za kakovost nemškega inštituta za materialne tokove in logistiko Fraunhofer IML. Ponovno postanemo Oraclov najuspešnejši partner na projektih v tujini za tekoče poslovno leto, pridobimo pa tudi certifikat ISO 9001:2000.

2009

Ponovna uvrstitev na seznam izbora najhitreje rastočih slovenskih podjetij, Gazela 2008.

2008

Uvrstimo se na seznam izbora najhitreje rastočih slovenskih podjetij, Gazela 2007. Kot najuspešnejši partner na področju prodaje rešitev izven Slovenije pa tega leta prejmemo tudi Oraclovo diplomo.

2002

Logina se preimenuje v Epilog. Novo ime simbolizira 'zadnjo', a nepogrešljivo instanco vrhunsko opremljenega skladišča – Epilog s svojo programsko opremo skladišču 'vdihne dušo'. Razvijemo novo verzijo integriranega sistema Atlas MFS in WMS na osnovi Jave in Oracla.

1998

Začnemo razvijati tudi sisteme za sledenje vozil ter sisteme za trgovinske bonitetne kartice. V istem letu implementiramo informacijska sistema za vodenje skladišč (WMS) v nemških podjetjih Hartmann in G+S. Za skladiščenje polizdelkov v cementni industriji prvič uporabimo tehnologijo RFID.

1997

Razvijemo krmiljenje regalnega dvigala na PC in implementiramo Atlas MFS na Interbus-S in OS/2 PC. Pri izvedbi uporabimo inteligentno omrežje Interbus-S, kar je bilo takrat pionirsko delo.

1993

Razvijemo programsko opremo za prvo robotsko "state of the art" skladišče Sandvik.

1992

Razvijemo programsko opremo za umetni vid Logivid, aplikacije za analizo termovizijske slike daljnovodov, ter programsko opremo za informacijske terminale in lastni jezik za hipertekst (html).

1991

Razvijemo in implementiramo prvi LBS (koordinacijsko programsko opremo) na operacijskem sistemu OS/2.

1990

Damjan Širca in Damjan Štrucl ustanovita podjetje za razvoj programske opreme za upravljanje skladišč Logina d.o.o. Še istega leta razvijemo in implementiramo regalno dvigalo na mikroračunalniku Dematic.

Odličnost

imamo v krvi

Zagotavljanje visoke kakovosti storitev za zadovoljitev potreb kupcev v skladu z veljavnimi standardi je vsakodnevna skrb in odgovornost slehernega zaposlenega.

"Always serving the best."

 

 
 

Smo

družbeno odgovorni

Podpiramo različne projekte, kjer mladi lahko udejanjajo svoje ideje in potenciale. Kot sponzorji in donatorji soustvarjamo tudi številne dogodke in strokovne konference. 

                    

                         

... in druge.