Vaše zgodbe pripeljemo v varen pristan.

Svetujemo. Podpiramo.

Na vseh korakih sodelovanja gradimo partnerstvo.

S svetovanjem

do zastavljenih ciljev

Se sprašujete, ali vaš obstoječi informacijski sistem za upravljanje skladišča še vedno ustreza vsem spremenjenim pogojem poslovanja? Ali uspešno sledi povečanemu obsegu poslovanja? Morda odpirate novo skladišče ali prenavljate logistične procese?

V poplavi ponudnikov informacijskih sistemov je izbira pravega lahko velik poslovni in strokovni izziv. Izkušena in kompetentna ekipa Epiloga bo k vašemu problemu pristopila celostno in vas usmerila v varen pristan. Skupaj bomo razvili odgovore na vaša vprašanja in dileme ter poiskali najustreznejšo rešitev za podjetje. Naš cilj je vedno stranki prilagojena optimalna rešitev.

Z dobrimi praksami hitreje do cilja.

Z veseljem delimo primere dobrih praks, ki jih oblikujemo v vam optimalne rešitve.

Pokličite. Pišite.

Vaš Atlas

naša skrb

Atlas Care je storitev, s katero skrbimo za nemoteno delovanje sistema Atlas tudi po implementaciji. Naš nadzor, stalna dosegljivost ter preventivno vzdrževanje zagotavljajo največjo možno razpoložljivost sistema in najmanjši možen obseg motenj. Če pa se motnje vendale pojavijo, bodo odpravljene v najkrajšem možnem času.

"Naš povprečen reakcijski čas je le nekaj minut, večino napak pa odpravimo najkasneje v pol ure. Za nas je pomembno predvsem, da v danem trenutku po svojih močeh naredimo največ, kar se da, da bi bil izpad delovnega procesa pri stranki čim manjši," poudarja Luka Ivkić, vodja Epilogovega oddelka podpore strankam.

Zaupajte skrb nam!

Razbremenite svoje kapacitete in si zagotovite maksimalno razpoložljivost sistema.

Zahtevajte ponudbo Atlas Care

Potrebujete pomoč?

Helpline 24/7

Epilogov dežurni center zagotavlja neposreden in takojšnji stik z našimi visoko usposobljenimi strokovnjaki, ki so dostopni 24 ur na dan, vseh sedem dni v tednu, za vsako našo stranko.

E: support@epilog.net

T: 01 583 80 25