Vaše zgodbe pripeljemo v varen pristan.

Svetujemo. Podpiramo.

Na vseh korakih sodelovanja gradimo partnerstvo.

S svetovanjem

do zastavljenih ciljev

Se sprašujete, ali vaš obstoječi informacijski sistem za upravljanje skladišča še vedno ustreza vsem spremenjenim pogojem poslovanja? Ali uspešno sledi povečanemu obsegu poslovanja? Morda odpirate novo skladišče ali prenavljate logistične procese?

V poplavi ponudnikov informacijskih sistemov je izbira pravega lahko velik poslovni in strokovni izziv. Izkušena in kompetentna ekipa Epiloga bo k vašemu problemu pristopila celostno in vas usmerila v varen pristan. Skupaj bomo razvili odgovore na vaša vprašanja in dileme ter poiskali najustreznejšo rešitev za podjetje. Naš cilj je vedno stranki prilagojena optimalna rešitev.

Z dobrimi praksami hitreje do cilja.

Z veseljem delimo primere dobrih praks, ki jih oblikujemo v vam optimalne rešitve.

Kontaktirajte nas

Kaj je

Atlas Care?

Atlas Care je storitev, s katero skrbimo za nemoteno delovanje sistema Atlas tudi po implementaciji. Naš nadzor, stalna dosegljivost ter preventivno vzdrževanje zagotavljajo največjo možno razpoložljivost sistema in najmanjši možen obseg motenj. Če pa se motnje vendarle pojavijo, bodo odpravljene v najkrajšem možnem času.

"Naš povprečen reakcijski čas je le nekaj minut, večino napak pa odpravimo najkasneje v pol ure. Za nas je pomembno predvsem, da v danem trenutku po svojih močeh naredimo največ, kar se da, da bi bil izpad delovnega procesa pri stranki čim manjši," poudarja Luka Ivkić, vodja Epilogovega oddelka podpore strankam.

Vaš Atlas,

naša skrb

V Atlas vgrajeni modul stalno spremlja delovanje sistema. V primeru, da se pojavi morebitno odstopanje, naš oddelek podpore strankam avtomatsko prejme opozorilo, kar omogoča takojšnje ukrepanje. V okviru storitve vzdrževanja izvajamo redna preventivna dela, ki v največji možni meri preprečujejo nepredvidene izpade sistema:

 
nadzor strežnika, podatkovne baze
ter delovanje sistema Atlas;
 
vzdrževanje informacijske infrastrukture
(razvojna orodja, šolanje programerjev);
 
vzdrževanje in nadzor infrastrukture
za oddaljen dostop (VPN);
 
tehnična podpora
z odzivnimo časom 1 ure;
 
brezplačna odprava napak
v programski opremi izven garancijskega roka;
 
nadzor izvajanja varnostnih kopij;
 
mesečno poročilo o stanju sistema
in opravljenih storitvah;
 
Oracle podpora;
 
neposreden in takojšen kontakt
z našimi visoko usposobljenimi strokovnjaki ("no call center").

Koristi

za stranke

 
Prihranki pri času in denarju

Ne glede na vašo lokacijo, dan ali uro, ko potrebujete pomoč – vedno vam je na voljo Epilogov tehnični strokovnjak, kar pomeni da so morebitne težave vselej odpravljene v najkrajšem možnem času.

 
Krepitev kompetenc vaše ekipe

Epilogova ekipa podpore usposobi uporabnike sistema Atlas v vašem podjetju za naprednejšo uporabo, s tem pa za samostojno odpravo marsikatere težave.

 
Maksimalna razpoložljivost sistema in minimalen obseg motenj

Naš nadzor in preventivno vzdrževanje zagotavljata minimalen obseg motenj in maksimalno razpoložljivost sistema.

 
Brezplačna odprava napak izven garancijskega roka

Z Atlas Care si zagotovite podaljšano garancijo.

 
Podpora za "third party" komponente

V okviru paketa Atlas Care vam skladno s pogoji dobavitelja zagotovimo tudi podporo in posredovanje pri podpori za dobavljene "third party" komponente (Oracle podatkovna baza, operacijski sistem ipd.).

Zaupajte skrb nam!

Razbremenite svoje kapacitete in si zagotovite maksimalno razpoložljivost sistema.

Zahtevajte ponudbo Atlas Care

Potrebujete pomoč?

Helpline 24/7

Epilogov dežurni center zagotavlja neposreden in takojšnji stik z našimi visoko usposobljenimi strokovnjaki, ki so dostopni 24 ur na dan, vseh sedem dni v tednu, za vsako našo stranko, ki ima sklenjeno pogodbo o vzdrževanju. 

E: support@epilog.net
T: 01 583 80 25