Celovite programske rešitve za enostavno in učinkovito logistiko 

Atlas

Iz vaših zgodb nastajajo naše rešitve.

Pripravljeni na

prihodnost

Ne glede, kako dobri so vaši tehnološki procesi, je obvladovanje logistike zaradi številčnosti, raznolikosti, prostorske razpršenosti, časovnih uskladitev ter množice različnih možnih poti ključno za učinkovitost na ravni celotnega podjetja.

Avtomatizacija procesov, robotizacija, samodejno vodena vozila (AGV), izkoriščanje podatkov in napredna analitika, umetna inteligenca, internet stvari, e-prodaja, itd. prinašajo veliko izzivov in hkrati prednosti, če znamo digitalizacijo procesov pravilno izkoristiti.

Z rešitvami Atlas boste izzive spremenili v priložnost. Učinkovita logistika pa bo bistveno prispevala k dodani vrednosti vašega končnega izdelka ali storitve.

 

Rešitve na vsaki točki vašega

logističnega procesa

Imate tudi vi različne informacijske sisteme, ki delujejo ločeno in brez prave integracije?

Rešitve Atlas je mogoče uporabljati samostojno ali integrirano v katerikoli obstoječi sistem (ERP, MES itd.) Omogočajo vam varno in učinkovito poslovanje na vsaki točki vašega logističnega procesa.

ERP
MES
WAREHOUSE & PRODUCTION

Rešitve Atlas

za specifične potrebe

Celovite rešitve

za vašo logistiko

Atlas WMS

Izpopolnjen sistem za upravljanje skladišča. Več

Atlas WCS

Srce vašega avtomatskega transportnega sistema. Več

Atlas DPS

Vaš pomočnik pri optimiranju transportnih poti. Več

Specializirane

rešitve in moduli

Atlas Global

Upravljanje vseh skladišč iz ene točke. Več

Atlas WMS Metal

Celovita programska rešitev za skladiščenje kovin. Več

Atlas eKanban

Enostavna mobilna rešitev za vitko proizvodno logistiko. Več

Atlas PickByGlass

Prostoročno, vizualno vodeno komisioniranje. Več

Atlas OmniPlace

Lociranje v realnem času. Več

Atlas CutITsmart

Optimizacija razreza materiala. Več

Imate druge izzive?

In potrebujete vam prilagojeno rešitev?

Pošljite povpraševanje

 
Prilagojeno
vašim potrebam

Standardizirati je možno vse, le želja strank ne. Rešitve Altas omogočajo številne funkcionalnosti, ki jih lahko kadarkoli še dodatno prilagodimo vašim specifičnim potrebam.

 
Skrb
za stranke

Ob naročilu Atlas Care storitve vam zagotavljamo odlično podporo, proaktivno skrbimo za vaš sistem in širimo znanje med vaše zaposlene. Naš dežurni center vam je na voljo 24 ur na dan, vsak dan v letu.

 
Odlična
uporabniška izkušnja

Atlas niso le programske rešitve, temveč naša filozofija in zaveza, da skupaj z vami dosežemo odlično uporabniško izkušnjo.

 
Optimizirani
procesi

Rešitve Atlas so zasnovane tako, da nudijo domišljeno optimizacijo in avtomatizacijo skladiščnih procesov.

 
Brezšivno spajanje
z drugimi sistemi

Rešitve Atlas implementiramo samostojno ali v povezavi z obstoječimi sistemi (SAP, Navision, Dynamics, Infor itd.)

 
Gostovanje
programske opreme

Osredotočite se na svojo primarno dejavnost. Poleg razvoja, vam lahko ponudimo tudi gostovanje naših Atlas rešitev ter dodatnih vmesnikov, ki jih uporabljate za optimizacijo procesov.

 
Skladišče
so podatki

Z rešitvami Atlas zagotavljamo najvišjo možno stopnjo varnosti podatkov. Podatkovna baza je ločena od transakcij. Poleg tega izvajamo dnevno varnostno kopiranje v vročem stanju.

Enostaven proces uvedbe

v 5 korakih

Pravilna izbira ustrezne rešitve za upravljanje notranje logistike je ključnega pomena za konkurenčnost, odzivnost ter doseganje ključnih kazalnikov uspešnosti podjetja. Zato je najprej treba pravilno oceniti, kakšne so kapacitete in potrebe, ter kakšne prednosti bi izbira ene in/ali druge rešitve za podjetje prinesla.

Pošljite povpraševanje

Analiza in svetovanje
pri načrtovanju procesov

Vse se začne pri organizaciji, zato najprej skušamo ugotoviti, kaj pravzaprav potrebujete. Ne želimo za vsako ceno ponujati programske opreme za težave, ki bi že zgolj z izboljšano organizacijo samodejno odpadle.

Specifikacija in
načrt integracije

Na osnovi skupnih delavnic pripravimo funkcijsko specifikacijo, ki je osnova za nadaljevanje projekta. V tej fazi se še posebej posvetimo povezavi z vašim sistemom ERP, prisluhnemo vsaki želji in prilagodimo rešitev vašim potrebam.

Implementacija in
testiranje procesov

V tej fazi poteka realizacija zahtevanih funkcionalnosti, testiranje s preverjanjem funkcijske specifikacije in odpravljanje morebitnih napak.

Zagon in
inštruiranje

Sistem namestimo, zaženemo, odpravimo 'otroške bolezni' pravkar zagnanega sistema in znanje, ki ga uporabnik potrebuje za upravljanje prenesemo na uporabnike po sistemu learning by doing.

Vzdrževanje in
podpora 24/7

Nikoli vas ne pustimo samih. S proaktivnim vzdrževanjem zmanjšujemo možnost izpada informacijskega sistema. Če pa že pride do težave, vam je – ne glede na vzrok – 24 ur na dan vseh 7 dni v tednu na razpolago naša podpora za učinkovito reševanje.

Verjamemo v moč
sodelovanja

Odlične partnerske zgodbe pišemo tudi z inženiring podjetij. Izvirne informacijske rešitve za notranjo logistiko, predana ekipa, zanesljivost in dolgoletne izkušnje so lahko tudi del vaše celostne ponudbe.

Postanite partner