Nadzor avtomatskega regalnega skladišča v vašem žepu

06. 06. 2019

Mobilna aplikacija Atlas WMS Pocket strankam zagotavlja boljši izkoristek časa operaterjev in hkrati 24-urni nadzor nad delovanjem avtomatskega regalnega skladišča. Z njo boste vedno imeli pregled nad stanjem skladišča, tudi kadar v skladišču ne boste prisotni, pri morebitnih napakah pa bodo operaterji hitro in učinkovito posredovali.

Kadar podjetja skladiščijo veliko število palet z visokim pretokom, običajno uporabljajo avtomatska regalna skladišča. Za delovanje slednjih v največji meri skrbi množica naprav – od transportnih sistemov, vozičkov, do regalnih dvigal. Avtomatsko regalno skladišče od vnosa materiala v skladišče do odpreme ne zahteva posredovanja operaterjev, saj se glede na potrebe vsi premiki materiala opravijo avtomatsko. Tovrstni sistemi pogosto obratujejo tudi ponoči, in sicer ob nadzoru operaterja oz. vodje skladišča. Če je sistem zanesljiv in deluje z normalno obremenitvijo, se napake pojavijo redko. To pomeni, da vsaj v 90 % časa prisotnost človeka ne bi bila potrebna – operater sedi in čaka na morebitno potrebno posredovanje, ko katera izmed naprav denimo pade v napako.

Učinkovito opozarja na napake in prihrani čas
Z rešitvijo Atlas WMS Pocket ste lahko mirni, saj bo avtomatsko skladišče delovalo nemoteno brez neprestane prisotnosti operaterja. Atlas WMS Pocket je mobilna aplikacija, ki deluje kot sistem obveščanja in prikazovanja nujnih informacij, kot so:

  • status naprav in avtomatiziranih procesov;
  • potek dela;
  • izredni dogodki v skladišču, ki zahtevajo pozornost.

Tako je operater obveščen o stanju skladišča ne da bi zato moral biti fizično prisoten v skladišču, ob morebitnih napakah pa aplikacija obvesti prave operaterje, ki lahko hitro odpravijo zastoje.

Vedno pod nadzorom, vedno pri roki
Mobilno aplikacijo Atlas WMS Pocket se enostavno namesti na operaterjev pametni telefon, ki komunicira z Atlasovim strežnikom. Ob vsakem nujnem dogodku, kot je npr. izpad naprave v napako, operater dobi glasovno in vizualno obvestilo. Tako lahko kadarkoli v trenutku posreduje na daljavo ali pa se odpravi v skladišče.

Nadzor avtomatskega regalnega skladišča v vašem žepu
Nazaj