Pripravljeni na prihodnost: osveženi znamki Epilog in Atlas

10. 12. 2018

Za vas povezujemo, nadgrajujemo in inoviramo. Korak v prihodnost smo naredili tudi pri vizualni identiteti blagovnih znamk Epilog in Atlas.

Epilogov logotip je bil nekoč zasnovan tako, da predstavlja osnovni temelj delovanja podjetja in razvoja informacijskih rešitev. Slednje so v logotipu ponazarjale poudarjene horizontale. Tri pike za imenom pa so napovedovale, da se zgodba uspešne informatizacije logistike z nami šele začne. Atlas, titan, tisti, ki podpira celotno dogajanje v skladišču, in ki hkrati nudi vso potrebno podatkovno podporo sistemom ERP, je bil zasnovan z močno poudarjenimi vertikalami.

A spreminjajoči se procesi, načini upravljanja, industrija 4.0, robotizacija … v logistiko vnašajo hitre spremembe in nove izzive. Tem zahtevam sledimo tudi v Epilogu. Naša znanja, zmogljivosti in ponudbo nenehno nadgrajujemo ter širimo na področja, ki jih za svojo konkurenčnost narekujejo potrebe naših strank.

Zavedamo se, da je Atlas že dlje časa mnogo več kot sistem za vodenje skladišč. Širi se v upravljanje proizvodnih procesov, planiranje, povezovanje ter usklajevanje človeških in strojnih virov v enoten sistem; sledenje blagu pa omogoča tudi izven skladišča. Blagovna znamka Atlas je postala ime za družino produktov, ki lahko v logističnem sistemu delujejo posamično ali medsebojno usklajeno.

Širjenje in kultura nenehnih sprememb sta narekovala posodobitev vizualne identitete tako podjetja kot krovne produktne znamke Atlas. Z njo smo želeli tudi oblikovno doseči to, kar v podjetju počnemo. Zasnovana sta tako, da oba odražata usklajenost in moč. Povezovanje različnih področij pa se zrcali v Epilogovih treh povezanih pikah.

Naša barvna identiteta ostaja nespremenjena. Siva, ki odraža zrelost, in oranžna, ki ponazarja mladostno dinamičnost, katero zahteva hiter razvoj logistike in tehnologij ter duh našega tima. Atlasova modra barva odseva znanje, pametno zasnovo in zanesljivost.

V osveženi obleki smo še naprej pripravljeni na prihodnje logistične izzive.

Osveženi blagovni znamki Epilog in Atlas

Osveženi blagovni znamki Epilog in Atlas

Nazaj