S pravimi idejami v oddaji prava ideja

05. 06. 2015

"Na začetku kariere so bili moji izzivi tehnični. Ko nekaj dobro narediš, stranke hočejo več in hitro rabiš še koga. Podjetje tako kar nastane. Sproti se učiš in naenkrat ti ljudje dajo nalepko, da si podjetnik," je v oddaji Prava ideja svojo podjetniško pot opisal direktor Damjan Širca. 

Urednica in voditeljica Edita Cetinski Malnar, ki v tedenski oddaji TV Slovenija gosti podjetnike ter poslovneže, ki so s pravimi idejami ter trdim delom že uspeli, je s Širco spregovorila o Epilogovih začetkih in njegovem mestu med svetovnimi ponudniki informacijskih sistemov za skladišča, o srečnih naključjih in priložnostih, ki jih je treba znati izkoristiti, uspešnem preboju ter širjenju na tuja tržišča in tudi o kriznem letu 2009. Na vprašanje, zakaj je Epilog uspešen, je Širca odgovoril: "Naša prednost je, da smo majhni in zato bolj fleksibilni ter se lažje odzovemo na potrebe trga". Izpostavil je še zavzeto ekipo zaposlenih, ki je zaslužna za uresničevanje Epilogove prave ideje.

V spremljajočem prispevku smo se predstavili tudi v našem vsakdanjem, sproščenem delovnem okolju. Vabljeni, da si oddajo ogledate na MMC, nas boste spremljali na prvih 15 minutah.

S pravimi idejami v oddaji prava ideja
Nazaj