Tandem zaslon za večjo učinkovitost operaterjev

23. 09. 2019

Uporaba tandem zaslona v ročnem skladišču povečuje učinkovitost in mobilnost operaterjev viličarjev. Zaslon je lahko že tovarniško integriran v viličarju ali pa vanj dodatno namestite katerikoli sodobnejši tablični računalnik. 

Imate ročno skladišče, v katerem operaterji viličarjev uporabljajo ročne RF terminale? Ti so zaradi majhnosti sicer praktični za uporabo, a če uporabniku zagotovimo večje zaslone, bo njihovo delo še hitrejše in učinkovitejše. Zakaj? Ker jim ti omogočajo prikaz več informacij, na preglednejši način, z denimo večjimi črkami in dodanimi vizualnimi elementi.

Rešitev Atlas WMS vam omogoča, da operaterjem viličarjev namestite večji zaslon, t.i. Tandem Display. Tandem zaslon, ki sinhrono izmenjuje podatke z ročnim RF terminalom, je lahko v viličarju že tovarniško integriran ali pa se vanj dodatno namesti katerikoli sodobnejši tablični računalnik.

Ker se podatki obeh naprav sinhronizirajo preko brezžične povezave v realnem času, lahko uporabnik delo opravlja na katerikoli napravi – ali na ročnem terminalu ali na tandem zaslonu. Dodatna prednost je, da lahko uporabnik delo kadarkoli prekine na eni in nadaljuje na drugi napravi.

Tri ključne prednosti tandem zaslona:

  • operaterji imajo boljši pregled nad večjo količino relevantnih informacij;
  • izboljša se natančnost in učinkovitost operaterjev;
  • izboljša se mobilnost operaterjev.

Želite izvedeti več?
Pišite nam ali pokličite na tel. št. 01 583 80 00.

Tandem zaslon za večjo učinkovitost operaterjev
Nazaj