Spoštujemo vašo zasebnost

V podjetju Epilog, d.o.o., Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju »Epilog«) se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki svojih strank, potencialnih strank, obiskovalcev spletnih mest Epilog ter vseh posameznikov, ki nam ob stiku razkrijejo osebne podatke (v nadaljevanju »uporabniki«). Zato skladno z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo  EU o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation) na spletni strani www.epilog.net izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Podatki o upravljavcu
Upravljavec osebnih podatkov uporabnikov je podjetje Epilog, d.o.o.

Katere podatke zbiramo
Ko se prijavite na Epilogove e-novice ali pa izpolnite kontaktni obrazec nam zaupate podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo (ime, podjetje, e-naslov in vašo funkcijo v podjetju).

Namen zbiranja osebnih podatkov
Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.epilog.net je poslovne oz. izobraževalne narave. 

V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše zaupane podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa podjetja. Epilog v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-mail listo (razen, če se nanjo posebej naročite oz. nam v nadaljnji komunikaciji to izrecno dovolite).

V primeru, da se prijavite na naše e-novice, nam s tem dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve in v skladu z vsakokratno veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, z namenom da:

  • personaliziramo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujmo vsebine,
    ki vas najbolj zanimajo,
  • izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani,
  • lahko stopimo v stik z vami.

Obdelava za izpolnitev pogodbenih obveznosti
V določenih primerih je obdelava osebnih podatkov nujno potrebna za izpolnitev upravljavčevih pogodbenih obveznosti.

Upravljavec bo obdeloval vaše osebne podatke za izpolnitev pogodbenih obveznosti za naslednje namene:

  • pogodbeno ureditev poslovnega sodelovanja,
  • izvajanje aktivnosti, določene s pogodbo o sodelovanju ,
  • komunikacija z izvajalci in drugimi kontaktnimi osebami stranke za namen izvajanja aktivnosti, določene s pogodbo o sodelovanju.

Prejemanje e-novic lahko kadar koli prekličete prek e-naslova info@epilog.net ali s klikom na Odjava v vsakem e-sporočilu.

Uporabnik lahko podane privolitve ureja, jih prekliče ali poda privoljenje še za druge namene obdelave svojih osebnih podatkov z klikom na Posodobi podatke v vsakem e-sporočilu ali prek e-naslova info@epilog.net.

Rok hrambe osebnih podatkov
Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter vas o tem obvestili.

Kako varujemo vaše osebne podatke
Vse zbirke osebnih podatkov vodimo, vzdržujemo, hranimo in nadzorujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2, 163/2022) in s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (Uredba EU) 2016/679.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za Epilog d.o.o.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki
Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.epilog.net.

Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani www.epilog.net delno okrnjena.

Piškotke uporabljamo za analizo obiska spletne strani www.epilog.net na podlagi agregiranih statističnih podatkov in vedenjske analize (spletna analitika). Ti podatki so anonimizirani in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Obdelujemo jih s spletnimi orodji zunanjih ponudnikov (Google analytics, Hotjar).

Spoštujemo željo po izklopu sledenja (Do Not Track) in ne sledimo oglasom, če je ta funkcija vklopljena.

Povezave na spletne strani tretjih oseb
Del spletne strani www.epilog.net so tudi povezave na spletne strani tretjih oseb, ki niso del tega spletnega mesta in imajo svojo varnostno politiko. Epilog ne jamči za delovanje, vsebino, varnost in aktivnost tako povezanih spletnih strani.

Kontakt
Za vsa dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov podjetje Epilog, d.o.o., lahko pišete na info@epilog.net.